tirsdag den 28. oktober 2008

Energi renovering af villa fra 1965



Huset er et parcelhus fra 1965, som før renoveringen havde facader af gule mursten, sort træværk og store glaspartier. Der er bygget til i flere omgange, senest i 2006, hvor huset bl.a. fik en ny tilbygning på 30 kvadratmeter. I dag er huset på 331 kvadratmeter.

Huset ligger i Bredballe og ejes af tidligere transport- og energiminister Flemming Hansen og hans kone Birgit Schultz Hansen. Ægteparret købte huset for 700.000 kr. i 1975.

Huset blev energirenoveret i forbindelse med en større ombygning, som blev udført fra februar til september 2006. Målet var, at huset efter renoveringen så vidt muligt skulle leve op til de skrappere energikrav, som blev indført i bygningsreglementet den 1. april 2006. Da byggetilladelsen blev udstedt, før de nye regler blev indført, har bygherren dog ikke formelt været forpligtet til at overholde de nye energikrav.

Ægteparret har gennemført følgende energiforbedringer i forbindelse med ombygningen:

Efterisolering af loft
Efterisolering af ydervægge
Efterisolering af gulv
Udskiftning af vinduer
Nyt gasfyr.

Link:
http://www.bolius.dk/viden/fakta/installationer-og-energi/generelt-om-energi-og-installationer/energirenovering-og-ombygning-af-parcelhus-fra-1965

Ingen kommentarer: